ALT DE LA IMAGEN

Top χρωματισμός

10 φορές χρωματιστά σχέδια

Οι πιο ζωγραφισμένα εικόνων στο Διαδίκτυο

Τα καλύτερα χρωματίζοντας σελίδες στο διαδίκτυο που είναι οι πιο ζωγραφισμένα εικόνες για να δημιουργήσετε το Top χρωματίζοντας σελίδες του διχτυού. Αυτή είναι η κατάταξη από τις καλύτερες φωτογραφίες στο Διαδίκτυο, οι εικόνες που έχουν περαστεί περισσότερες φορές. Δίκτυο Η ιστοσελίδα μας είναι παρούσα σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει χιλιάδες επισκέπτες και οι συμμετέχοντες κάθε μέρα, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε πάνω μας με πραγματικά δεδομένα. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς περιεχόμενο και οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ζωγραφισμένα σε υπολογιστές ή εκτύπωση τους στο σπίτι, επειδή το περιεχόμενό μας είναι δωρεάν και είναι κατάλληλο για όλους τους υπολογιστές με Windows λειτουργικό σύστημα, το οποίο είναι στην πραγματικότητα οι πιο συνηθισμένες. Συμμετοχή σε αυτή την κατάταξη με τα παιχνίδια σας και τις ψήφους σας, τόσο αξιολόγησης και μοιράζονται τα παιχνίδια για τα κοινωνικά δίκτυα.

Οι καλύτερες σελίδες χρωματισμού

Το πιο ζωγραφισμένα χρωματισμός σελίδα στο διαδίκτυο είναι:

Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Μοιραστείτε το!
Delicious
Frankie Stein

(Monster High)

15954 φορές ζωγραφισμένα !
7

Frankie Stein στο χρώμα της γραμμής, που είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των κινουμένων σχεδίων Monster High σειρά. Frankie είναι η κόρη του Φρανκενστάιν, και είναι ένα από τα πιο μοντέρνα τέρατα που έχετε δει ποτέ. Frankie είναι πολύ μοντέρνα και είναι πάντα ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας, με ένα μοναδικό στυλ. Frankie έχει αρκετό χαρακτήρα, και μερικές φορές ραφές σημεία άλμα αν δεν είστε προσεκτικοί.

Το ναυάγιο Ralph

(Wreck-It Ralph)

13760 φορές ζωγραφισμένα !
6

Ralph είναι το κακό του παιχνιδιού που ονομάζεται Fix-It Felix νεώτερος Ralph Felix καταστρέφει τα κτίρια πρέπει να διορθώσετε. Αλλά ο Ralph είναι κουρασμένοι από πάντα να είναι ο κακός και αποφασίζει να διερευνήσει άλλα παιχνίδια για να μάθουν για άλλα πράγματα στη ζωή και να κάνουμε καλά πράγματα για τα υπόλοιπα. ξεκινά περιοδεία σε άλλα παιχνίδια και τα σενάρια που θα έχουν πολλές περιπέτειες.

Vanellope

(Wreck-It Ralph)

17380 φορές ζωγραφισμένα !
7

Vanellope von Schweetz, ένας χαρακτήρας με την εμφάνιση ενός κοριτσιού εννέα ετών, είναι ένα από τα αστέρια της ταινίας από το ναυάγιο Walt Disney κινουμένων σχεδίων Είναι Ralph. Vanellope είναι ένα κέλης kart που κλέβει το μετάλλιο στο Ralph να συμμετάσχει σε ένα αγώνα και τα δύο καταλήγουν οικοδόμηση ενός αυτοκινήτου για να συμμετάσχουν.

Cleo de Nile

(Monster High)

13820 φορές ζωγραφισμένα !
6

Cleo de Nile είναι η κόρη της μούμιας. Έχει περισσότερα από 5000 χρόνια. Cleo de Nile είναι 3 χρόνια μεγαλύτερη αδελφή που ονομάζεται Nefera de Νείλου με ζει με τον πατέρα του. Είναι ένα πολύ δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο, είναι ο επικεφαλής της ομάδας των τρομακτικό (μαζορέτες) και η φίλη Deuce Gorgon, ένας από τους παίκτες της ομάδας. Του αρέσει να αντιμετωπίζεται σαν μια πριγκίπισσα από τον καθένα.

Fix It Felix

(Wreck-It Ralph)

13553 φορές ζωγραφισμένα !
7

Fix It Felix είναι το καλό του παιχνίδι στο οποίο η ιστορία ξεδιπλώνεται από το ναυάγιο Walt Disney Είναι Ralph, όπου καταφέρνει να ανασυνθέσει όλο αυτό καταστρέφει Ralph κακό παιχνίδι. Felix είναι ένας οικοδόμος και επισκευαστής ο οποίος είναι υπεύθυνος να καθορίσει ό, τι βρίσκει.

Draculaura

(Monster High)

17698 φορές ζωγραφισμένα !
6

Χρωματισμός Draculaura σε απευθείας σύνδεση, βαμπίρ κορίτσι κινούμενα σχέδια σειρά Monster High. Αρχικά, Monster High γραμμή κούκλα ήταν μισό κορίτσια, μισό τέρας, αλλά με ρούχα και αξεσουάρ στην τελευταία λέξη της μόδας. Draculaura έχει το δικό του στυλ και αγαπά ροζ. Οι καλύτεροι φίλοι του, Clawdeen Wolf και Frankie Stein, πάει μαζί της παντού. Χρώμα σε απευθείας σύνδεση Draculaura και φίλους!

Venus McFlytrap

(Monster High)

17600 φορές ζωγραφισμένα !
7

McFlytrap Αφροδίτη είναι ένας από τους χαρακτήρες των εφήβων Monster High έπος τέρας. Η Αφροδίτη είναι η κόρη του Monster φυτών, έτσι ώστε να τρώει μόνο φρέσκο ​​νερό και το φως του ήλιου. Πρόκειται για μια περιβαλλοντική συνήγορος. Έχει ένα κατοικίδιο ζώο όνομα Yum Yum, ένα σαρκοφάγο φυτό. Φοράει μια μαύρη φούστα και μπότες φούξια πράσινο δαντέλα και ροζ τελειώματα, το οποίο είναι το χρώμα των μαλλιών σας.

Ghoulia Yelps

(Monster High)

13100 φορές ζωγραφισμένα !
6

Ghoulia yelps είναι ένας από τους χαρακτήρες της σειράς Monster High Κούκλες κινούμενα σχέδια,, τηλεοπτικές σειρές, βιβλία, κλπ.. Ghoulia yelps είναι ένα ζόμπι, σαν πατέρες και τους αδελφούς τους, και είναι το πιο έξυπνο κορίτσι στο Monster High, αν και ζόμπι μιλούν μόνο τη γλώσσα, μια γλώσσα που αποτελείται από στεναγμοί και βογκητά, δεν μιλούν αγγλικά. Έχει μπλε μαλλιά και χλωμό γκρι δέρμα. Ghoulia είναι φίλοι με σχεδόν όλους.

Clawdeen Wolf

(Monster High)

17706 φορές ζωγραφισμένα !
6

Clawdeen Wolf είναι ένας από τους χαρακτήρες στις κούκλες Monster High σειρά. Clawdeen Wolf είναι ένας λυκάνθρωπος, η κόρη του Werewolf, Clawd έχει δύο αδελφούς και howleen. Είναι λάτρης της μόδας και των τάσεων. Η μασκότ είναι μια γάτα που ονομάζεται Crescent Clawdeen. Clawdeen είναι ο καλύτερος φίλος του Draculaura και Φράνκι, επίσης ένας φίλος του Lagoona Blue και Ghoulia yelps.

Deuce Gorgon

(Monster High)

11597 φορές ζωγραφισμένα !
6

Deuce Gorgon είναι ένας από τους κύριους χαρακτήρες του Monster High. Deuce είναι απόγονος της Μέδουσας και είναι 16 ετών, το κατοικίδιο ζώο σας είναι δύο ουρά αρουραίων που ονομάζεται Περσέα και μπορεί να μετατρέψει τους ανθρώπους σε πέτρα με τα μάτια της, προσωρινά, να φοράτε γυαλιά, έτσι, έτσι ώστε δεν συμβαίνει τυχαία. Στην κορυφή της κεφαλής έχει ένα σωρό φίδια σχηματίζουν μια ράχη.