ALT DE LA IMAGEN

πιγκουίνος

Πιγκουίνος χρωματίζοντας σελίδες

πιγκουίνος

πιγκουίνος

πιγκουίνος χρωματισμός σελίδα

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο πιγκουίνος που μπορείτε να δείτε σε αυτή τη σελίδα χρωματισμό λείπει μόνο ένα μικρό κομμάτι του χρώματος για να αποκτήσουν ακόμη περισσότερη ευθυμία. Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό, και να αποφασίσετε ποια θα επιλέξει. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το κενό σχέδιο για να το εκτυπώσετε σε ένα φύλλο χαρτιού και να χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά χρώματα, ή μπορείτε να το χρώμα με υπολογιστή σας χάρη στην εικονική μας εργαλεία που σας δίνουμε στην ιστοσελίδα μας. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, το σημαντικό πράγμα είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια εικόνα ενός πιγκουίνου ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας σίγουρα θα αγάπη. Επίσης, αν γνωρίζετε κάποιον του οποίου το αγαπημένο ζώα είναι πιγκουίνους, τότε μπορείτε να το δώσει σε αυτό το πρόσωπο, όταν τελειώσετε χρωματισμό, επειδή μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε αυτό το σχέδιο μετά την ψηφιακά το χρωματισμό, με το κουμπί του εκτυπωτή.

φορές ζωγραφισμένα:

Αυτή η σελίδα χρωματισμός έχει ζωγραφισμένο 11099 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 0 του Οι καλύτερες σελίδες χρωματισμού.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι ζωγράφοι της κάθε σελίδας χρωματισμό. Αυτή η σελίδα χρωματισμός έχει μια βαθμολογία των χρηστών του 6.

Βαθμολογήστε αυτήν την φωτογραφία

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 9 απόψεις των χρηστών

ζωγραφίζω
Βαμμένο 11099 φορές
Κατεβάστε το λευκό σχέδιο
πιγκουίνος
Χρωματισμός σελίδα του πιγκουίνος

Μάθετε περισσότερα σχετικά με πιγκουίνους και τα κύρια χαρακτηριστικά τους, βλέποντας αυτή τη σελίδα χρωματισμό που βλέπετε στην εικόνα. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι, ακόμα κι αν οι πιγκουΐνοι είναι flightless πουλιά (ή πουλιά που δεν μπορούν να πετάξουν), έχουν ένα ζευγάρι φτερά αντί για τα πόδια. Η αλήθεια είναι ότι τα ανώτερα άκρα τους θεωρείται περισσότερο να είναι τα πτερύγια από τα φτερά, επειδή είναι προσαρμοσμένα για υποβρύχια μεταφορά, και αυτά τα πουλιά τα χρησιμοποιούν για να ελιχτεί υποβρύχια. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να περπατήσει λίγο αδέξια, όταν στη γη, και συνήθως κινούνται πέρα από τον πάγο γλιστρώντας με την κοιλιά τους, όταν βουτήξει στο νερό, γίνονται άριστοι κολυμβητές. Είναι πολύ γρήγορα αυτά, γιατί αν και οι μέσες κυμαίνεται ταχύτητα μεταξύ 5 και 10 km / h, μερικοί πιγκουίνοι μπορούν να φθάσουν ταχύτητες μέχρι 60 χιλιόμετρα την ώρα, αν και όχι για πολύ καιρό, και μόνο σε περίπτωση που είναι αναγκαίο, όπως και για την επιβίωση . Ένα άλλο περίεργο προσαρμογή όσον αφορά το ψυχρό κλίμα με το οποίο χρησιμοποιείται για να είναι ότι είναι σε θέση να αρνηθεί μεγαλύτερο μέρος της θερμότητας του σώματός τους και να μην το χάσει, επειδή έχουν τρία στρώματα παχιά γούνα και μερικά ισχυρά αιμοφόρα αγγεία που τρέχει μέσα από τα άκρα τους, εκτός από ένα στρώμα λίπους κάτω από το δέρμα.

Ας πιγκουίνος μπογιά χρωματισμός σελίδα. Σας άρεσε Πιγκουίνος σελίδες χρωματισμού; Αυτή είναι μια εικόνα της πιγκουίνος για το χρώμα ή το χρώμα σε απευθείας σύνδεση από τον browser σας χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως ασφαλής. Από εδώ μπορείτε να χρωματίσετε δωρεάν χρωματισμός σελίδα πιγκουίνος στις Πιγκουίνος. Όλα τα παιδιά, όπως χειροτεχνία και τις δραστηριότητες στο σπίτι, όπως χρωματισμός σελίδα πιγκουίνος είναι ελληνικά και σχετίζεται με Πιγκουίνος. Σχέδιο μας πιγκουίνος είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια και εικόνες για να ζωγραφίσει του Πιγκουίνος που παίρνετε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους και τις επαφές σας σε κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να εκτυπώσετε το μαύρο και το λευκό σχέδιο του πιγκουίνος σας προσκαλούν να δοκιμάσετε και το χρώμα στη συνέχεια με χρωματιστούς μαρκαδόρους ή λαδόχαρτο, να μάθουν γι 'αυτό και να το μοιραστείτε στα σχόλια, δείχνουν το στους φίλους σας. Πρόκειται για μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική δραστηριότητα για τα παιδιά, που τους βοηθά να αναπτύξουν κινητικές δεξιότητες και το συντονισμό ενώ έχοντας τη διασκέδαση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πιγκουίνος πιο ζωγραφισμένα σελίδες

πιγκουίνος με το μωρό
7
7 από τα 10 - 7 ψήφους
Βαμμένο
10672
φορές

Εδώ είναι ένας μπαμπάς πιγκουίνος με το μωρό της, πιγκουίνοι είναι πουλιά που &# ...

πιγκουίνος ρούχα
5
5 από τα 10 - 25 ψήφους
Βαμμένο
10623
φορές

Σας άρεσε πιγκουίνους; Έχουμε ένα μικρό πιγκουίνο ο οποίος είναι κρύο, έτσι φο&# ...

αυτοκράτορας πιγκουίνος
6
6 από τα 10 - 14 ψήφους
Βαμμένο
10438
φορές

Αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι είναι το μεγαλύτερο από όλα τα πιγκουΐνους και με ...