ALT DE LA IMAGEN

πιγκουίνος με ένα παγωτό

Πιγκουίνος χρωματίζοντας σελίδες

πιγκουίνος με ένα παγωτό

πιγκουίνος με ένα παγωτό

πιγκουίνος με ένα παγωτό χρωματισμός σελίδα

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το αστείο πιγκουίνος μας φέρνει την καλύτερη λύση όταν αγωνίζονται θερμότητα, η οποία είναι δύο σέσουλα παγωτού. Δεδομένου ότι είστε ο ένας που πρέπει να χρωματίσει με την εικόνα αυτή, έχετε πλήρη ελευθερία για να πάρει η γεύση του παγωτού μπάλες ότι το μικρό πιγκουίνο έχει στο κώνο της. Αν θέλετε κάποιο από αυτά να είναι σοκολάτα, μπορείτε να χρωματίσει το παγωτό καφέ, ή αν αυτό που θέλετε είναι η βανίλια, το χρώμα του είναι κίτρινο, αν και οποιοδήποτε χρώμα θα είναι σίγουρα μια γεύση του παγωτού, καθώς το πράσινο είναι για το δυόσμο και μπλε μπορεί να είναι μια τροπική γεύση. Διασκεδάστε με αυτό το ανόητο πουλί κοιτάζει αστείο με την κατάρτιση σε ένα υπόγειο στυλ, το οποίο μπορεί να είναι τέλεια για την Δημιουργία μια εικόνα που δημιουργήθηκε από εσάς.

φορές ζωγραφισμένα:

Αυτή η σελίδα χρωματισμός έχει ζωγραφισμένο 10132 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 0 του Οι καλύτερες σελίδες χρωματισμού.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι ζωγράφοι της κάθε σελίδας χρωματισμό. Αυτή η σελίδα χρωματισμός έχει μια βαθμολογία των χρηστών του 6.

Βαθμολογήστε αυτήν την φωτογραφία

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 6 απόψεις των χρηστών

ζωγραφίζω
Βαμμένο 10132 φορές
Κατεβάστε το λευκό σχέδιο
πιγκουίνος με ένα παγωτό
Χρωματισμός σελίδα του πιγκουίνος με ένα παγωτό

Αν και μπορεί να φαίνεται ακατάλληλη για έναν πιγκουίνο, το πραγματικό τους περιβάλλον είναι τα πιο κρύα μέρη του πλανήτη, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είναι πολύ ζεστό για να πραγματικά να θέλουν να έχουν ένα δύο σέσουλα παγωτού. Σε όλη την ιστορία, αυτά flightless των πτηνών που έχουν κληθεί με πολλούς τρόπους και τα ψευδώνυμα, όπως τα πουλιά παιδί ή ανόητη πουλιά, δεδομένου ότι τα πόδια σε ένα είδος αστείο τρόπο, είναι λίγο αδέξια και έχουν μικρή ευελιξία, και θυμίζουν ένα μικρό παιδί που κάνει τα πρώτα βήματα του μωρού της. Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο έχει ένα πολύ ιδιόμορφο στυλ, το οποίο στην εικόνα είναι γνωστό ως υπόγεια στυλ, το οποίο είναι εναλλακτική και μοντερνισμού με τα σχέδια παράξενο αναλογίες, αν και εξακολουθεί να είναι πολύ αστείο και αυτό το καθιστά ένα πολύ πρωτότυπη εικονογράφηση. Γνωρίζατε ότι οι πιγκουίνοι ζουν μόνο στο νότιο ημισφαίριο του πλανήτη; Είναι ιδιαίτερα πολλά στα υψηλότερα γεωγραφικά πλάτη, η οποία είναι επίσης η πιο κρύα λόγω της εγγύτητάς της προς το Νότιο Πόλο. Όσον αφορά τον αριθμό των υπαρχόντων δειγμάτων στον πλανήτη, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα θέμα που δεν είναι πολύ σαφές ακόμα, αν και επιστημονικοί κύκλοι μιλούν για την ύπαρξη των 16 έως 19 διαφορετικά είδη, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για να τους διακρίνει. Αυτό είναι πολύ σαφές είναι τα 6 διαφορετικά είδη στα οποία η υποδιαίρεση των ειδών.

Ας πιγκουίνος με ένα παγωτό μπογιά χρωματισμός σελίδα. Σας άρεσε Πιγκουίνος σελίδες χρωματισμού; Αυτή είναι μια εικόνα της πιγκουίνος με ένα παγωτό για το χρώμα ή το χρώμα σε απευθείας σύνδεση από τον browser σας χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως ασφαλής. Από εδώ μπορείτε να χρωματίσετε δωρεάν χρωματισμός σελίδα πιγκουίνος με ένα παγωτό στις Πιγκουίνος. Όλα τα παιδιά, όπως χειροτεχνία και τις δραστηριότητες στο σπίτι, όπως χρωματισμός σελίδα πιγκουίνος με ένα παγωτό είναι ελληνικά και σχετίζεται με Πιγκουίνος. Σχέδιο μας πιγκουίνος με ένα παγωτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια και εικόνες για να ζωγραφίσει του Πιγκουίνος που παίρνετε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους και τις επαφές σας σε κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να εκτυπώσετε το μαύρο και το λευκό σχέδιο του πιγκουίνος με ένα παγωτό σας προσκαλούν να δοκιμάσετε και το χρώμα στη συνέχεια με χρωματιστούς μαρκαδόρους ή λαδόχαρτο, να μάθουν γι 'αυτό και να το μοιραστείτε στα σχόλια, δείχνουν το στους φίλους σας. Πρόκειται για μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική δραστηριότητα για τα παιδιά, που τους βοηθά να αναπτύξουν κινητικές δεξιότητες και το συντονισμό ενώ έχοντας τη διασκέδαση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πιγκουίνος πιο ζωγραφισμένα σελίδες

πιγκουίνος
6
6 από τα 10 - 9 ψήφους
Βαμμένο
11099
φορές

Ο πιγκουίνος που μπορείτε να δείτε σε αυτή τη σελίδα χρωματισμό λείπει μόνο έ ...

πιγκουίνος με το μωρό
7
7 από τα 10 - 7 ψήφους
Βαμμένο
10672
φορές

Εδώ είναι ένας μπαμπάς πιγκουίνος με το μωρό της, πιγκουίνοι είναι πουλιά που &# ...

πιγκουίνος ρούχα
5
5 από τα 10 - 25 ψήφους
Βαμμένο
10623
φορές

Σας άρεσε πιγκουίνους; Έχουμε ένα μικρό πιγκουίνο ο οποίος είναι κρύο, έτσι φο&# ...